Последни новости

Ново! Полиетиленска цевка ПЕ 100 РЦ-ПП Тип 3

Објавено на 02 Февруари 2017

Полиетиленска цевка ПЕ-100 РЦ-ПП, Тип 3, за водовод, гас и канализација со заштитен ПП слој за алтернативни техники на инсталација, непристапни терени и тешки услови на инсталација.

 

НОВА ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИЈА

Објавено на 12 Декември 2015

 

OHSAS 18001 !

Објавено на 04 Август 2015
OHSAS-1
jpgDownload
OHSAS-2
jpgDownload
 

 

Нови производи

ПОЛИЕТИЛЕНСКИ
ЦЕВКИ ПЕ 100 РЦ
Тип1, Тип2, Тип3
  ПП КАНАЛИЗАЦИСКИ
ЦЕВКИ
ПE 100 РЦ    ПП КАНАЛИЗАЦИСКИ ЦЕВКИ
Logo-IQNet DVGW Logo IGH Logo REGLOGO ExACT logo PAS 5