Последни новости

IFAT 2022

Објавено на 29 Март 2022

 

Ново корпоративно видео

Објавено на 05 Август 2021

 

Нов производствен погон

Објавено на 22 Јануари 2021

Почитувани, пуштен е во употреба нов производствен погон, во кој првично е поставена линија за производство на ПЕ 100 РЦ 4 layer - Тип1, Тип 2 и Тип 3 со димензии до ф630мм за водоснабдување.

 

 
 

Нови производи

ШАХТИ -
ИНСПЕКЦИСКИ ОКНА
  ПОЛИЕТИЛЕНСКИ
ЦЕВКИ ПЕ 100 РЦ
Тип1, Тип2, Тип3
ПE 100 РЦ    ПE 100 РЦ 
Logo-IQNet DVGW Logo IGH Logo REGLOGO ExACT logo PAS 5