Контакт

panorama-1

 

Телефони:
00 389 034 212 064
00 389 034 215 225
00 389 034 215 226
00 389 034 211 757

Факс:
00 389 034 211 964

E-mail:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Индустриска бб
1480 Гевгелија
Република Македонија

Преставништва

Бугарија
00 359 887 954 783
00 359 2 800 50 12

Србија
00 381 11 2884193
00 381 64 6845171

Грција
00 30 210 238 57 71

Косово
00 389 70 244 291
00 389 02 246 846

Албанија
00 355 67 2021 043
00 389 75 221 043

Комерција:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. - Дијана Чочкова
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. - Дејвид Ризов
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. - Зафир Брзилов
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. - Душко Дојранлиев

Правна служба:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. - Зорица Лозановска

Техничка служба:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. - Гордана Манолева
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. - Костадин Линков
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. - Бојан Георгиев


Оперативен сектор:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. - Димитар Буров
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. - Васко Сепетовски


Книговодство:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. - Ристо Варела

Сектор за односи со јавност:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. - Марија Спанакова
 

 

 

 

Нови производи

ШАХТИ -
ИНСПЕКЦИСКИ ОКНА
  ПОЛИЕТИЛЕНСКИ
ЦЕВКИ ПЕ 100 РЦ
Тип1, Тип2, Тип3
ПE 100 РЦ    ПE 100 РЦ 
Logo-IQNet DVGW Logo IGH Logo REGLOGO ExACT logo PAS 5