Последни новости

Публикација

Објавено на 09 Април 2012

upcoming macedonia2Угледниот магазин European Times во фазата на изработка на промотивни изданија за земјите во развој ја посети и Македонија, каде што покрај Министерствата ги посети и успешните компании во државата меѓу кои и Конти Хидропласт.

Изданието посветено на Македонија, има за цел да ја претстави државата пред меѓународната заедница, гледана од аспект на бизнис дестинација со голем потенцијал.

На линкот во прилог можете да го прочитате краткото интервју на г-дин Борис Маџунков директорот на компанијата и неговите погледи во однос на потенцијалите за бизнис кои македонија како држава може да ги понуди.

http://www.european-times.com/sector/construction/konti-hidroplast

 

Нови производи

ШАХТИ -
ИНСПЕКЦИСКИ ОКНА
  ПОЛИЕТИЛЕНСКИ
ЦЕВКИ ПЕ 100 РЦ
Тип1, Тип2, Тип3
ПE 100 РЦ    ПE 100 РЦ 
Logo-IQNet DVGW Logo IGH Logo REGLOGO ExACT logo PAS 5