Претставништва

75-gr

Грција

Ydrodomi EPE
00 30 210 238 57 71
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


 

     
75-cro

Хрватска

Hidrokom
00 385 33 620 095

 

     
75-sr 

Србија

Konti Hidroplast Beograd
00 381 11 2884193
00 381 64 6845171
e-mail:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.kontibgd.rs
     
75-al

Албанија

Konti Hidroplast Albania
00 389 75 221 043 
00 355 67 2022 043
00 355 4 2419 304
e-mail:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.kontihidroplast-al.com
     
75-bg

Бугарија

Eurocom2000 OOD
Mob: +359 887 954 783
Tel: +359 2 800 50 12
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
www.eurocom2000.net
     

Нови производи

ШАХТИ -
ИНСПЕКЦИСКИ ОКНА
  ПОЛИЕТИЛЕНСКИ
ЦЕВКИ ПЕ 100 РЦ
Тип1, Тип2, Тип3
ПE 100 РЦ    ПE 100 РЦ 
Logo-IQNet DVGW Logo IGH Logo REGLOGO ExACT logo PAS 5