Конти кан дренажа

Image
Image
КОНТИ ДРЕН е произведен од ребрасти КОНТИ КАН цевки.
Специјалната опрема за дренажа гарантира голем ранг на различни перфорации.

ПРИМЕНА

Дренажа на:

  • автопат,
  • земјоделие,
  • рудници,
  • спортски игралишта и
  • дворни површини.
ОПСЕГ НА ПРОИЗВОДИ
КОНТИ КАН ПП ХД дренажните цевки SN 8 и SN 16, систем на цевки со високо оптоварување направени од ПП во согласност со DIN 4262-1 (вид R3) со поврзани спојки, без рециклиран материјал, без пена, неполнети. Тестирани и со контролиран квалитет.
  • Делумно перфорирани, повеќенаменски, целосно перфорирани, цевки со 5 мм перфорации – и транспортни цевки
  • Опсег на универзални фитинзи
  • Опсег на ПП отвор, DN 400 и 500
  • DN 1000 отвор

ДИМЕНЗИИ
DN 160, 200, 250, 315

СТАНДАРДИ
DIN 4262-1, EN ISO 9969, EN 1852-1:2009, 1610, EN 13476-3:2007+A1:2009, EN12201-2:2003

DVGW
IQNET
IGH
Image
BULGARKONTROLA
MIRTEC
VUPS
GUVERNUL ROMANIA
MPA
QUALITY AUSTRIA
Производна програма
Новости
За компанијата
Заштита на лични податоци