Претставништва

До регионот носиме решениja и продуктови партнери кои се глобални лидери во дизајнот, развојот, производството, прилагодувањето и интеграцијата на производите и решенијата за индустрискиот пазар.
YDRODOMI SA

YDRODOMI SA
ГРЦИЈА

Тел.: +30 210 238 57 71
Е-пошта: ydrodomi@ath.forthnet.gr
Веб сајт

EUROCOM2000 OOD
БУГАРИЈА

Моб.: +359 887 954 783
Тел.: +359 2 800 50 12
Е-пошта:i.nikodimov@eurocom2000.net
Веб сајт
E plast image

E-PLAST D.O.O.
БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

Моб.: +387 61 163 841
Тел./Факс: +387 35 631 977
Тел./Факс: +387 35 632 032
Е-пошта: eplast@bih.net.ba
Веб сајт

DEMATEK WATER
MANAGEMENT LTD
РОМАНИЈА

Моб.: +40 740 217 575
Моб.: +40 723 364 525
Е-пошта: dan.irimia@dematek.ro
alexandru.negrescu@dematek.ro
Веб сајт

HIDROCOM ХРВАТСКА

Mob.: +385 99 7336 620
Факс: +385 33 620 095
Е-пошта: info@hidrocom.hr
Е-пошта: tomislav@hidrocom.hr
Веб сајт

REMA HANDELS
АВСТРИЈА

Тел. +43 316 403 168
Е-пошта: bilyana.hofer@rema-gmbh.at
Веб сајт

SPE CONSTRUCT MATERIAL INT'L
КИНА

Тел.: +852 24 822 229
Факс: +852-30 169 335
Е-пошта: specon@specon.com.hk
Контакт: Ms. Ximpy Wong
Моб.: +852 65 871 119
Веб сајт

КОНТИ ХИДРОПЛАСТ
АЛБАНИЈА

Тел.: +389 75 221 043
Тел.:+355 67 2022 043
Тел.:+355 4 2419 304
Е-пошта: info@kontihidroplast-al.com
Веб сајт
DVGW
IQNET
IGH
Image
BULGARKONTROLA
MIRTEC
VUPS
GUVERNUL ROMANIA
MPA
QUALITY AUSTRIA
Производна програма
Новости
За компанијата
Заштита на лични податоци