Новости

IFAT 2024 Видео

Нов производствен погон (видео)

Почитувани, пуштен е во употреба нов производствен погон, во кој првично е поставена линија за производство на ПЕ 100 РЦ 4 layer - Тип1, Тип 2 и Тип 3 со димензии до ф630мм за водоснабдување.

Полиетиленска цевка ПЕ 100 РЦ-ПП Тип 3

Полиетиленска цевка ПЕ-100 РЦ-ПП, Тип 3, за водовод, гас и канализација со заштитен ПП слој за алтернативни техники на инсталација, непристапни терени и тешки услови на инсталација.

Енергетска ефикасност

 За целото постоење на Конти Хидропласт како извозно ориентирана компанија, покрај грижата за клиентите, квалитетот на понудата  и производите, ние исто така сме фокусирани и на грижа за околината во која што живееме, и тоа се со цел истата да се зачува за идните генерации.

Публикација

European timesУгледниот магазин European Times во фазата на изработка на промотивни изданија за земјите во развој ја посети и Македонија, каде што покрај Министерствата ги посети и успешните компании во државата меѓу кои и Конти Хидропласт.

DVGW
IQNET
IGH
Image
BULGARKONTROLA
MIRTEC
VUPS
GUVERNUL ROMANIA
MPA
QUALITY AUSTRIA
Производна програма
Новости
За компанијата
Заштита на лични податоци